Zaposlenja

Naši zaposlenici

U MD Instal-gradnji smatramo da su najveća vrijednost svake tvrtke njeni zaposlenici sa svojim znanjima koje posjeduju.

Zaposlenicima nudimo stimulativna primanja, mogućnost smještaja te mogućnost napredovanja sukladno rezultatima rada.

Naši zaposlenici illustration

Ponuda poslova

Trenutno zapošljavamo osobe za slijedeća radna mjesta (osiguran smještaj za zaposlenike koji imaju prebivalište izvan RH):

Voditelj gradilišta

Voditelj gradilišta

 • Stručna sprema VSS
 • Minimalno 5 godina iskustva na navedenim poslovima
 • Iskustvo u vođenju građevinske knjige i troškovnika
 • Organizacija posla na gradilištu
 • Posjedovanje vozačke dozvole B kategorije
 • Poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Poznavanje rada u Auto Cad-u, Word-u, Excelu,Power Ponit-u, Outlook-u
Armirač

Armirač

Potrebni su nam djelatnici s minimalno 3 god radnog iskustva,koji znaju raditi armiračke radove,te da nisu vezani za određeno radno mjesto. Tražimo od radnika da ima prvenstveno potrebno znanje i vještine za obavljanje navedenog posla za koji se prijavio, te da poznaje ostale građevinske radove, vezane uz izradu konstrukcije ( betoniranje, tesarija, zidanje). Prva predispozicija je čitanje armaturnih planova uz praktičnu primjenu na gradilištu. Prema nacrtu armature trebaju samostalno pomoću ručnih ili strojnih alata znati rezati, savijati, povezivati te ugrađivati na za to predviđeno mjesto. Armaturu povezujemo paljenom žicom. Armirač treba znati armirati sve konstruktivne elemente zgrade poput ploča, stupova, greda, stubišta svih vrsta i dr. Radno vrijeme je organizirano 5 dana u tjednu od 7-15h. Pauza je uračunata u navedeno radno vrijeme.

Tesar

Tesar

Potrebni su nam djelatnici s minimalno 3 god radnog iskustva,koji znaju raditi tesarske radove,te da nisu vezani za određeno radno mjesto. Prilikom izrade AB konstrukcija za radno mjesto tesaru je potrebno poznavanje montaže oplate, montaže skele i radne platforme, oplata za sve vrste konstruktivnih i nekonstruktivnih elemenata objekta, izrada krovne drvene konstrukcije, oplata temelja, stropne konstrukcije, stubišta i dr. Podrazumjeva se izrada dvostrane,trostrane,četverostrane oplate kao i stropne oplate te oplate svih vrsta stubišta. Tražimo radnike sa tendencijom poznavanja i ostalih poslova u građevini poput zidanja, betoniranja uz obavezno znanje čitanja tesarskih nacrta (plan oplate). Isto tako potrebno je poznavati materijale kojim se služe pri obavljanju tesarskih radova te dodatno znanje o drugim materijalima s kojima se susreću poput morta, opeke, betona i armature. Oplata s kojom će se djelatnici susretati je troslojna žuta (d=27mm), INTERFAMA čelična oplata (tipa DOKA/PERI), te klasična daščana oplata. Radno vrijeme je organizirano 5 dana u tjednu od 7-15h. Pauza je uračunata u navedeno radno vrijeme.

Zidar

Zidar

Potrebni su nam djelatnici s minimalno 3god radnog iskustva koji znaju raditi zidarske radove, te da nisu vezani za određeno mjesto. Tražimo od radnika da prvenstveno posjeduje, potrebno znanje i vještine za obavljanje navedenog posla. Prva stavka koju je potrebno zadovoljiti, jest poznavanje osnovnih arhitektonskih planova objekta te poznavanje širine/visine vrata i prozora. Treba posjedovati znanje o pojedinim ostalim elementima građenja. Za mjesto zidar se podrazumijeva poznavanje zidanja zidnih ispuna blok/betonskom opekom raznih dimenzija. Treba poznavati različite vrste građenja, građevinske materijale i znati ih upotrebljavati pri zidanju, betoniranju i ostalim radovima vezanim uz izradu konstrukcije. Bez navedenih znanja radnik ne može obavljati ovu djelatnost. Radno vrijeme je organizirano 6 dana u tjednu od 7-15h. Pauza je uračunata u navedeno radno vrijeme.

Tražite posao?

Javite nam se i pridružite se našem timu.

Kontakt

 

 • Poslovne banke
 • Erste&Steiermärkische Bank d.d.
  IBAN: HR0924020061101025526
 • Partner banka d.d.
  IBAN: HR0324080021100051666
 • OIB: 92143541342
 • MB: 4229487
 • MBS: 080915624